Skip to main content

Navn på innlegg

By 7. august 2019Ukategorisert

Navn på innlegg

Godt innhold og en treffende tekst er viktig

Dette er en eksempeltekst til nettsiden. Når du skriver tekst til nettsiden så er det viktig å huske på at det både er en potensiell kunde som leser dette, men også Google skal «lese» denne teksten. Prøv å skriv innhold som er informativ for det produktet eller den tjenesten du tilbyr, der søkeord, fraser og setninger flettes inn på en naturlig og lettleselig måte.

Det er en fordel med overskrifter, underoverskrifter, ingress, og bryt gjerne opp med noen punkter der det er naturlig. På denne måten er det lettere for leseren av teksten, samt at strukturen ligger til rette for god SEO (søkemotoroptimalisering).

  • Eksempel
  • Eksempel
  • Eksempel

Godt innhold og en treffende tekst er viktig

Dette er en eksempeltekst til nettsiden. Når du skriver tekst til nettsiden så er det viktig å huske på at det både er en potensiell kunde som leser dette, men også Google skal «lese» denne teksten. Prøv å skriv innhold som er informativ for det produktet eller den tjenesten du tilbyr, der søkeord, fraser og setninger flettes inn på en naturlig og lettleselig måte.

Det er en fordel med overskrifter, underoverskrifter, ingress, og bryt gjerne opp med noen punkter der det er naturlig. På denne måten er det lettere for leseren av teksten, samt at strukturen ligger til rette for god SEO (søkemotoroptimalisering).

  • Eksempel
  • Eksempel
  • Eksempel

Leave a Reply